top of page

Felszeghy Márton - TUI NA masszázs FREIBURG

TUI NA FREIBURG


Sziasztok!


Április 19-től 27-éig Freiburgban leszek, és ebben az időszakban tudok egyéni kínai gyógyászati állapotfelmérést és kínai masszázs (Tui Na) kezelést adni.







A Tui Na masszázs oldja a testi és lelki feszültségeket, a testben lévő energia többletet elvezeti, a hiányt feltölti, a hideg részeket felmelegíti.

Nem csak a fizikai testet, hanem az energiarendszert is kezeljük, ami szoros kapcsolatban van az érzelmekkel és mentális állapotunkkal, tehát ezekre is hatni tudunk. Az izmokon, szöveteken kívül a meridiánrendszert és akupresszúrás pontokat is kezelünk.

Április 19-én 13-16 óráig egy bevezető Tui Na tanfolyamot tartok Freiburgban, ahol egy hatékony, könnyen megtanulható masszázskezelést fogunk gyakorolni egymáson a tanfolyam során.

A váll-nyak-hát területét fogjuk kezelni, ahol a legtöbb feszültség található, illetve a belső Szervek rendszerére is tudunk harmonizáló hatást elérni.

A kezelés ruhában történik, de aki szeretné, annak a háton használhatunk olajat (ez persze felsőrész nélkül történik).

A Tui Na nem helyettesíti a nyugati orvosi kezelést, de kiválóan kiegészítheti azt, illetve az egész szervezet harmonizálásával segíthet megelőzni problémákat és egy kellemes, ellazult, energiával feltöltött állapotot ad.


Rólam:



Felszeghy Márton vagyok, Berlinben végeztem felsőfokú Tui Na masszázs tanfolyamot, Magyarországon természetgyógyász végzettségem van.

Tai Chi, Chi Kung és Pilates oktatással foglalkozom a masszázskezelések mellett, Tai Chi-t 18 éve oktatók, elvonulásokat és workshopokat tartok Magyarországon, Németországban, Máltán, Angliában, Hollandiában.

Több információt rólam és a módszerekről itt találhattok: www.thefivemethods.com

A tanfolyamról:

Magyarul, németül vagy angolul fogom tartani, a jelentkezők igényeitől függően.

A helyszín: Raum der Stille Alfred-Döblin-Platz 1, 79100 Freiburg

Díja 40 euro.

3 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

MEGHÍVÓ

bottom of page