top of page

SO KÖNNEN SIE HELFEN

Machen Sie mit

WERDEN SIE PARTNER

Kis egyesület vagyunk, anyagi lehetőségeink korlátozottak. Mégis a kezdetektől fogva megpróbálunk segíteni. Első segélyszállítmányunk egy erdélyi gyerekotthonba ment, majd néhány erdélyi nagycsaládosnak juttattunk el csomagot. Időközben kikiristályosodott az a vélemény, hogy ne aprózzuk el a rendelkezésre álló összeget, s válasszunk ki egy olyan területet, ahol hatékonyan segíthetünk. A Teodidaktos (Kolozsvár) és a Bartók Béla Alapítvány (Temesvár) támogatásával rászoruló tehetséges fiatalok továbbtanulását, iskoláztatását tesszük lehetővé, immár több mint 10 éve. A két szervezettől valamint maguktól a fiataloktól kapott visszajelzések azt igazolják, hogy jó helyre kerül a rendszeres évi adomány .
Hála az ARAG nagyvonalú támogatásának néhány éve már a Vajdaságba is eljuttathatunk ösztöndíjakat.
Természetesen tartalékolunk egy bizonyos összeget a rendkívüli eseményekre is , így pl. a 2001-es magyarországi árvíz idején is adhattunk egy jelentősebb összeget a rászorulóknak és nem egy alkalommal bajba jutott honfitársainknak is segítettünk.

A szerény tagdíjakból nem tudnánk mindezt megtenni, de vannak tagjaink és barátaink, akik rendszeresen kisebb – nagyobb összeggel támogatnak bennünket. Ezt ezúton is megköszönjük és továbbra is várjuk mindazok adományát, akik fontosnak tartják a rászoruló fiatalok támogatását, elősegítve ezzel a szülőföldön való maradást is!

Two Men Shaking Hands

ENGAGIEREN SIE SICH IN IHRER FREIZEIT

Dies ist der einfachste und effizienteste Weg, um unsere Initiative zu unterstützen. Wir sind überzeugt davon, dass wir nur dann erfolgreich sein können, wenn sich auch die Community aktiv engagiert. Engagieren Sie sich in Ihrer Freizeit und tragen Sie damit zu unserer Mission bei Freiburgi Magyarok Baráti Köre bei. Nehmen Sie bei Fragen Kontakt mit uns auf und werden Sie noch heute aktiv.

Volunteers Serving Food

SPENDEN SIE

Sie möchten sich einbringen, wissen aber nicht, wo Sie anfangen sollen? Spenden Sie und unterstützen Sie uns. Sie können damit ganz einfach zu unserer Mission beitragen. Jedes noch so kleine Engagement zählt, um den Weg für eine bessere Zukunft zu ebnen. Setzen Sie sich noch heute mit uns in Verbindung, um mehr darüber zu erfahren, wie Sie helfen können.

btn_donateCC_LG_edited.png
Engagieren Sie sich: Engagieren Sie sich
bottom of page