top of page

MEGHÍVÓ előadásra - Prevenció, egészségmegőrzés, GenyMEDIC bemutató - 2024. június 08.


Kedves Freiburgi Magyarok!


Nem túlzás azt mondani, hogy az egészség a legnagyobb kincs az életben!

Az egészség megőrzésének legjobb módja az egészséges életmód kialakítása és megőrzése, nem pedig a már kialakult betegség utólagos gyógyítása.


Több, mint 10 év kutatómunkájának eredményeként jött létre a Magyarországon kifejlesztett GenyMEDIC étrend-kiegészítő termékcsalád, melynek fő célja, hogy segítse és támogassa a szervezet természetes védekező képességét, elősegítse az öngyógyító mechanizmusok magasabb szintű működését, és hozzájáruljon az öregedési folyamatok lassításához.

 

Szeretettel várunk benneteket a június 8-án, szombaton  megrendezésre kerülő elődásra és a GenyMedic kvantum technológiás termékek bemutatójára

A rendezvény különlegessége, hogy  Tajti Sándor, a kutatásban résztvevő cégvezető és a termékek megalkotója online jelen lesz, így lehetőség nyílik beszélgetésre, tanácsadásra avagy kérdések megválaszolására!


Ne hagyjátok ki ezt a különleges alkalmat, ahol megismerhetitek a magyar kvantum technológiás GenyMedic No1T-Cardio és Rivera étrendkiegészítőket! Fedezzétek fel, hogyan segíthetnek ezek a forradalmi termékek az egészségmegőrzésben és a prevencióban!


Időpont: június 8., 17:00-19:00 

Új helyszín: Paul- Ehrlich- Str. 7, 79106 Freiburg


Kávéval, sütivel, tombolával és üdítővel várunk Benneteket'  A tombola ára 10 euró, amiért értékes termékek kerülnek kisorsolásra!


A rendezvényre kérünk bejelentkezést ezen az e-mail címen: sandorbrem@gmail.com

Ne maradjatok le, regisztráljatok most!


Üdvözlettel,

Brém Sándor

13 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

Comments


bottom of page