top of page

Meghívó ádventi istentiszteletre


Kedves Olvasó!


Szeretettel meghívunk mindenkit, hogy jöjjön el a következő magyar nyelvű istentiszteletünkre, amit Péter-Györgyi László, a Magyar Református Egyház ösztöndíjasa, teológus hallgató tart. A jelenlegi járványügyi előírások értelmében NINCS SEMMILYEN KORLÁTOZÁS a hitélet gyakorlására nézve. Csupán a maszkviselésre és a 1,5 m-es távolság betartására kell ügyelnünk


Ezen az alkalmon lehetőség nyílik - felekezettől függetlenül - az Úr asztalához járulni és úrvacsorát venni. (Egyéni kelyhekkel a járványügyi szabályoknak megfelelő kiosztással)


Időpont: Advent 2. vasárnapja, 2021. december 5. 15 óra


Helyszín: Johanneskirche, St.-Galler-Str. 10a, 79249 Merzhausen


(Aki elkeveredne, hívja a 0151-40335050 számot.)

Parkolók elegendő számban a rendelkezésünkre állnak. Aki a tömegközlekedést választja, a freiburgi Paula-Modersohn-Platz-ig utazik a 3-as villamossal, onnan vagy sétál 750 m-t (10 perc) vagy a 12-es busszal, amelyik vasárnap is sűrűn közlekedik, megy egy megállót.


Az istentisztelet után átsétálunk a közeli pékségbe (Kaiser Loft, Hexentalstraße 4, 79249 Merzhausen) ahol még lehetőség nyílik egy kávé és egy sütemény mellett elbeszélgetni. (Figyelem: A pékség bisztrójában 2G szabály van érvényben)


Testvéri üdvözlettel:

Heine Kornélia26 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
bottom of page