top of page

Júliusi istentiszteletA vasárnapra meghirdetett istentiszteletet - rajtunk kívül eső okok miatt - sajnos nem tudjuk megtartani. Viszont ez az alkalom nemcsak az istentiszteletről szólt volna, hanem arról is, hogy még egyszer találkozzunk Lacival és Debóval, a két ösztöndíjasunkkal, akik a hónap végén elbúcsúznak Németországtól. Ezt a lehetőséget szeretnénk továbbra is megadni mindenkinek, aki élni szeretne vele.

A vasárnapi program tehát a következőképpen változik:

Nálam (79249 Merzhausen, Am Rohrgraben 6) tartunk egy összejövetel egy kis áhítattal, majd beszélgetünk, amíg jól esik. Mindenkit szeretettel várunk. A hely miatt nem kell aggódni, mert mint köztudott, sok jó ember kis helyen is elfér - és a nappalim elég tágas.

Útleírás VAG-val: 3-a villamos Vauban irányába - Paula-Modersohn-Platz megálló. Onnan kb. 8-9 perc gyalog - Hexentalstraße, a körforgalom után az első utca jobbra (Am Reichenbach), majd a második utca balra (Am Rohrgraben), házszám: 6.

A beszélgetős rész szintjének emeléséhez hozzátok el nyugodtan azt a sütit, szendvicseket vagy bort, amiket a szeretetvendégségre hoztatok volna. :)

Ha valami kérdésetek van: 0151-40335050


Időpont: 2022.07.03. vasárnap 15:00 óra

Helyszín: St. Galler Str. 10A, MerzhausenKedves egyesületi tagok, barátaink!

Szeretettel meghívunk a következő és egyben a nyári szünet előtti utolsó magyar nyelvű istentiszteletre.


Helyszín: Johanneskirche, Merzhausen, Sankt-Galler-Straße 10a

Időpont: 2022. július 3. 15 órától

Igét hirdet: Földvári Deborah


Bátorítunk minden kisgyermekes családot, hogy vegyenek részt alkalmainkon, mivel az istentisztelet alatt a gyerekeknek külön foglalkozást tartunk.


Ez az utolsó istentisztelet, amit szeretett ösztöndíjasaink Földvári Deborah és Péter-Györgyi László tartanak nálunk. Szeptembertől Balás Zoltán és Csenge, a kolozsvári Református Teológia hallgatói veszik át a szolgálatot a freiburgi/merzhauseni, a karlsruhei és a mannheimi gyülekezetekben a Körösi Csoma Program ösztöndíjasaiként.


Az istentisztelet után mindenkit szeretettel várunk egy kávé, tea melletti beszélgetésre.


A vasárnapi találkozásig Isten óvjon és segítsen mindannyiunkat!


Testvéri szeretettel:

Nelli (Heine Kornélia)

presbiter

20 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen
bottom of page