top of page

Istentisztelet és egyéb érdekességek

Kedves Olvasó! Egy sor érdekes programra szeretnénk meghívni minden kedves érdeklődőt!

1) Szeretettel hívunk és várunk mindenkit a soron következő magyar ökumenikus istentiszteletre Merzhausenbe és azt követő szeretetvendégségre. Szokásunkhoz híven a hónap első vasárnapján, azaz ez esetben október 1-jén, 15:00 kezdettel tartunk istentiszteletet. Bátorítjuk a szülőket, hogy gyermekeiket se hagyják otthon, mivel a gyermekek számára külön foglalkozást biztosítunk az istentisztelettel párhuzamosan. A jó időre való tekintettel az istentiszteletet ismét a templomtérben tartjuk.

Helyszín: Johanneskirche, Merzhausen, Sankt-Galler-Straße 10A Az igei szolgálatot Suhai Kristóf végzi. Nagyon örülnénk, ha sokan jelen tudnánk lenni, hiszen ez az első alkalom, hogy Kristóf hozzánk érkezik és nálunk szolgál!

2) Szeretettel hívunk mindenkit, aki szeretne egy jó társaságban és kicsit kimozdulni, a gyülekezeti kirándulásunkra is, amit Suhai Kristóf szervezett. A kirándulás idöpontja: 2023. október 22. (találkozás 11:45 perckor) A mellékletben található egy plakát a részletekről. Túracél: Altes Schloss Hohenbaden Táv: ca. 6 km, könnyen megtehető gyalogtúra Indulás helyszíne: Baden-Baden, Hinderburgplatz/Stadtbibliothek megállóból.


3) 2023. október 31-én 19 órától egy reformációs estet tartunk Zoom-on, amihez bárki csatlakozhat interneten. A linket a rendezvény előtt nemsokkal külön e-mailben elküldjük. (Ennek a plakátját is csatolom, bár az azon szereplő link csak később érkezik.)


4) Kicsit távolabb esik Freiburgtól, mégis itt is örömmel hirdetjük, hogy a hittanos gyermekfoglalkozások folytatódnak Waghäuselben. Amennyiben Freiburg környékén is van rá igény, kérjük, jelezzék és itt is megvalósítjuk! Ennek a plakátját is csatolom.


5) A freiburgi magyar gyülekezet orgonálni, zongorázni vagy gitározni tudó zenészt keres az istentiszteletek zenei kíséretére. Honorárium előzetes megbeszélés alapján lehetséges. További információk lelkészünknél, Suhai Kristófnál: 0162 - 9573155, illetve badeniprotestans@gmail.com

Testvéri szeretettel: a Badeni Protestáns Gyülekezetek presbiterei, Andrea és Nelli

28 Ansichten

Aktuelle Beiträge

Alle ansehen

Comments


bottom of page